Over ons

Service Groep Oost

Service Groep Oost is onderdeel van Installatiebedrijf Van Dijk B.V..

Installatiebedrijf Van Dijk B.V. is in 1986 door A. van Dijk opgericht als Installatiebedrijf A. van Dijk. Service en een persoonlijke benadering zijn al sinds de oprichting de leidraad in de dienstverlening. Zowel in Nijverdal, waar ons bedrijf gevestigd is, als ver daarbuiten wordt onze aanpak zeer gewaardeerd door zowel particulieren als bedrijven. Ons bedrijf is werkzaam in zowel de particuliere sector als in renovatie, nieuwbouw en bedrijfsprojecten.

In 2007 hebben wij samen met Jan Gerritsen-Mulkes een nieuwe onderneming opgericht die zich volledig richt op service en onderhoud. Daardoor zijn wij in staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week onze klanten van dienst te zijn.

In 2008 zijn wij partner geworden van Boshuis waterbehandelingsproducten waarmee wij een breed scala aan producten en kennis in huis hebben gehaald.
Tevens zijn wij in 2008 een besloten vennootschap geworden om onze organisatie verder te kunnen professionaliseren en een solide partner te zijn en te blijven voor bestaande en nieuwe klanten.

Wij zijn al jaren dé installateur van Nijverdal en sponsoren daarom lokale activeiten en vereningingen in de regio.